Publikavimo data: 2024-06-15
Krabų užkandis su menkės kepenėlėmis šventiniam stalui
Krabų suktinukai patiks įvairių ir skanių užkandžių mėgėjams. Juos gana paprasta paruošti. Dėl trynių ir majonezo suktinukai yra labai malonios tekstūros ir kreminio švelnaus skonio. Dėl graikinių riešutų skonis būna labai neįprastas.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite menkės kepenėles, majonezą, riešutus ir sutrinkite juos šakute. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir į įdarą sudėkite tik trynius. Baltymų recepte nereikės.
Žingsnis 2
Išvyniokite krabų lazdeles ant lygaus paviršiaus. Ant krabų pagrindo dėkite nedidelį kiekį įdaro ir tolygiai paskirstykite po visą paviršių.
Žingsnis 3
Viską suvyniokite į nedidelius ritinėlius ir iš karto dėkite į lėkštę. Papuoškite užkandį majonezu ir ant kiekvieno suktinuko užmaukite po dantų krapštuką. Patiekite paruoštą užkandį.
Kategorijos