Kremas eklerams su grietinėle ir sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Kremas eklerams su grietinėle ir sviestu

Eklerų įdarų receptai namuose gali būti labai įvairūs: nuo įprastų baltymų ir klasikinio kremo iki neįprastų uogų putėsių. Iš dvigubos grietinėlės, cukraus ir sviesto pagamintas kremas pasižymi didesniu maistingumu ir tirštumu, o atvėsęs šaldytuve tampa dar skanesnis. Tačiau nereikėtų jo laikyti per ilgai, o iš karto naudoti šviežiai iškeptiems traškiems eklerams įdarui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
431 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
36 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kremas eklerams su grietinėle ir sviestu Žingsnis 1
Sumaišykite grietinėlę ir cukraus pudrą. Supilkite grietinėlę į puodą arba sunkiasvorį puodą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Į karštą grietinėlę supilkite cukraus pudrą ir maišykite, kol ištirps. Nuimkite grietinėlę ir cukraus pudrą nuo ugnies ir atvėsinkite kambario temperatūroje, tada 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Kremas eklerams su grietinėle ir sviestu Žingsnis 2
Išsukite sviestą ir paruoškite grietinėlę. Nedideliais gabalėliais supjaustytą sviestą sudėkite į patogų dubenį. Išplakite sviestą mikseriu ir toliau plakant pamažu supilkite grietinėlę. Mišinį plakite, kol jis taps purus ir purus. Pačioje plakimo pabaigoje į grietinėlę įpilkite brendžio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos