Publikavimo data: 2024-05-20
Kremas eklerams su grietinėle ir sviestu
Eklerų įdarų receptai namuose gali būti labai įvairūs: nuo įprastų baltymų ir klasikinio kremo iki neįprastų uogų putėsių. Iš dvigubos grietinėlės, cukraus ir sviesto pagamintas kremas pasižymi didesniu maistingumu ir tirštumu, o atvėsęs šaldytuve tampa dar skanesnis. Tačiau nereikėtų jo laikyti per ilgai, o iš karto naudoti šviežiai iškeptiems traškiems eklerams įdarui.
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinėlę ir cukraus pudrą. Supilkite grietinėlę į puodą arba sunkiasvorį puodą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Į karštą grietinėlę supilkite cukraus pudrą ir maišykite, kol ištirps. Nuimkite grietinėlę ir cukraus pudrą nuo ugnies ir atvėsinkite kambario temperatūroje, tada 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Išsukite sviestą ir paruoškite grietinėlę. Nedideliais gabalėliais supjaustytą sviestą sudėkite į patogų dubenį. Išplakite sviestą mikseriu ir toliau plakant pamažu supilkite grietinėlę. Mišinį plakite, kol jis taps purus ir purus. Pačioje plakimo pabaigoje į grietinėlę įpilkite brendžio.
Kategorijos