Publikavimo data: 2024-05-20
Kremas eklerams su maskarponės sūriu
Tie, kurie nemėgsta sunkių ir tirštų sviestinių kremų arba nenori vargti ruošdami kreminį įdarą, turėtų pabandyti eklerus užpildyti kremu, pagamintu iš minkšto maskarponės sūrio ir grietinėlės. Maskarponės kremas būna purus ir švelnaus ledų skonio. Į klasikinį tokio kremo receptą įeina dviguba grietinėlė, tačiau jei norite, ją galite pakeisti tirštos konsistencijos graikišku jogurtu.
Žingsnis 1
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Atvėsusią grietinėlę supilkite į gilų dubenį, suberkite cukraus pudrą ir vanilę. Išplakite grietinėlę ir cukraus pudrą mikseriu nedideliu greičiu, kad cukraus pudra spėtų ištirpti. Išplakite grietinėlę iki minkštų viršūnių.
Žingsnis 2
Sudėkite sūrį. Į plaktą grietinėlę įmaišykite maskarponės sūrį. Sūrį ir grietinėlę sumaišykite mikseriu nedideliu greičiu, nesukdami plaktuvo, kad grietinėlė nevirstų sviestu. Maišykite grietinėlę silikonine mentele, kad ji taptų vientisesnės tekstūros.
Kategorijos