Publikavimo data: 2024-05-20
Kremas eklerams su varške ir grietinėle
Norint įdarui į eklerus, galima paruošti kremą pagal klasikinį receptą arba šiek tiek nukrypti nuo kanono ir pasigaminti gardų minkštą kremą iš grietinėlės ir varškės. Toks kremas paruošiamas labai lengvai ir greitai, yra oro konsistencijos ir lengvo kreminio skonio. Jis puikiai tiks prie eklerų ir profiterolių iš choux tešlos, taip pat prie bet kokių kitų saldžiųjų pyragaičių.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę ir cukraus pudrą. Varškę sudėkite į tinkamą dubenį ir plakant pamažu suberkite cukraus pudrą. Kontroliuokite cukraus pudros kiekį, kad kremas būtų saldus, bet ne perregimas. Į mišinį įpilkite vanilino ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įpilkite grietinėlės. Atsargiai supilkite grietinėlę į varškės ir cukraus mišinį ir plakite, kol kremas taps sodrus ir tirštas. Šaukštu supilkite grietinėlę į konditerinį maišelį arba kremo maišelį. Jei neketinate kremo naudoti iš karto, sudėkite jį į maisto indą ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos