Publikavimo data: 2025-08-18
Kreminė bulvių košė, žirneliai ir mėtos
Bulvių košė - skanus ir švelnus patiekalas, kurį galima greitai paruošti. Ją galima gardinti beveik viskuo, o žirneliai ir mėtos puikiai suteikia gaivumo ir neįprasto skonio. Ypatingo skonio bulvių košei galite suteikti žolelėmis arba mėgstamu padažu. Patiekalui paruošti neužtruksite ilgiau nei 20 minučių, o jo skonis tikrai bus įsimintinas. Puikus garnyras šventiniam stalui!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves nuo odelės, nuplaukite jas. Sudėkite jas į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs, tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol gumbai suminkštės.
Žingsnis 2
Žirnius virkite apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Į lėkštę sudėkite bulves ir sviestą. Sutrinkite bulves į košę.
Žingsnis 4
Į žirnelius suberkite mėtas ir sutrinkite iki tyrės konsistencijos.
Žingsnis 5
Į bulvių košę įmaišykite žirnelių ir mėtų pastą.
Žingsnis 6
Perkelkite patiekalą į lėkštę ir jis paruoštas!
Kategorijos