Publikavimo data: 2024-03-27
Kreminė košė
Jei mėgstate eksperimentuoti su garnyrais, nuolat ieškote įdomių jų pateikimo ir paruošimo būdų, būtinai išbandykite šį paprastą kreminės bulvių košės receptą. Karštą kasdienį patiekalą paversite švelnesniu ir sotesniu. Šis aromatingas garnyras patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalui paruošti prireiks šiek tiek laiko, o kelios naujovės pakeis įprastą patiekalo skonį, todėl jis taps dar apetitiškesnis ir sotesnis.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves šiek tiek pasūdytame vandenyje, nugriebkite putas ir įberkite šiek tiek maltų pipirų.
Žingsnis 2
Jei norite sausesnės košės, nusausinkite bulves. Virtas bulves sutrinkite trintuvu, kad gautųsi vientisa masė be gumulėlių.
Žingsnis 3
Į bulves supilkite grietinėlę, sudėkite sviestą ir druską. Dar kartą kruopščiai sutrinkite ir išmaišykite bulvių košę, kol ji taps vientisa, o sviestas visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Paruoštą tyrę išdėliokite į lėkštes.
Kategorijos