Publikavimo data: 2024-03-24
Kreminės cukinijos
Kreminės cukinijos - lengvas, mažai kalorijų turintis patiekalas, kuris patiks tiems, kurie saugo savo figūrą. Jį galima patiekti ir kaip savarankišką patiekalą, ir kaip garnyrą Jam paruošti geriausia imti jaunas cukinijas arba cukinijas. Patiekalas ruošiamas labai paprastai. Daržovės supjaustomos nedideliais kubeliais, užpilamos grietinės padažu iš grietinės ir kiaušinių ir iškepamos orkaitėje. Cukinijos pagal šį receptą būna minkštos ir skanios.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite mažais 1 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį cukinijas. Pagardinkite druska, pipirais ir įberkite sausų prieskoninių žolelių. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus ir česnakus.
Žingsnis 4
Dabar paruoškite grietinės padažą. Tam dubenyje sumaišykite grietinę, žalią vištienos kiaušinį ir šaukštą miltų. Įdėkite česnako ir krapų. Išmaišykite, kad susijungtų.
Žingsnis 5
Cukinijas užpilkite grietinės padažu.
Žingsnis 6
Dėkite indą į orkaitę ir kepkite 30-40 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą papuoškite kalendrų lapeliais.
Kategorijos