Kreminės tešlos pyragas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Kreminės tešlos pyragas receptas

Konditerijos meistrai plombardo kremą naudoja ne tik tortams impregnuoti ir puošti, bet ir kruasanams bei keksiukams įdarui. Jo subtilus skonis ir lengva, oro tekstūra puikiai dera su daugeliu skonių, įskaitant vaisių skonį. Pagrindinė paslaptis, padedanti išgauti tobulą kremą pombeer, yra tinkama veiksmų seka. Geriausia naudoti 3,2 % pieno ir 82 % riebumo sviestą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
351 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminės tešlos pyragas receptas Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Naudojimo metu jis turi būti kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Kreminės tešlos pyragas receptas Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių mišinį. Į gilų dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir gerai suplakite. Supilkite cukrų, druską ir kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Į tą pačią vietą supilkite 100 ml šalto pieno. Viską išplakite iki vientisos masės ir suberkite miltus. Viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Kreminės tešlos pyragas receptas Žingsnis 3
Pagaminkite grietinėlės kremo dalį. Supilkite pieną į puodą storu dugnu ir užvirinkite. Tada plona srovele įmaišykite anksčiau paruoštą kiaušinių mišinį. Nuolat maišykite plakikliu. Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir virkite kreminę masę dar 1-2 minutes, kol ji sutirštės.

Žingsnis 4

Kreminės tešlos pyragas receptas Žingsnis 4
Sumaišykite įdaro kremą. Atvėsusią iki kambario temperatūros kremo dalį sumaišykite su sviestu, vanile. Mišinį gerai išplakite, kol taps baltos spalvos. Įpilkite šiek tiek brendžio ir vėl plakite, kol gausis puri masė.

Žingsnis 5

Kreminės tešlos pyragas receptas Žingsnis 5
Parduotuvėje nupirktus paruoštus torto paplotėlius patepkite kremu. Palikite šaldytuve kelioms valandoms. Gausite subtilų, minkštą desertą su vaikystės ledų skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos