Publikavimo data: 2024-01-10
Kreminės tešlos pyragas receptas
Konditerijos meistrai plombardo kremą naudoja ne tik tortams impregnuoti ir puošti, bet ir kruasanams bei keksiukams įdarui. Jo subtilus skonis ir lengva, oro tekstūra puikiai dera su daugeliu skonių, įskaitant vaisių skonį. Pagrindinė paslaptis, padedanti išgauti tobulą kremą pombeer, yra tinkama veiksmų seka. Geriausia naudoti 3,2 % pieno ir 82 % riebumo sviestą.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Naudojimo metu jis turi būti kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių mišinį. Į gilų dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir gerai suplakite. Supilkite cukrų, druską ir kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Į tą pačią vietą supilkite 100 ml šalto pieno. Viską išplakite iki vientisos masės ir suberkite miltus. Viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Pagaminkite grietinėlės kremo dalį. Supilkite pieną į puodą storu dugnu ir užvirinkite. Tada plona srovele įmaišykite anksčiau paruoštą kiaušinių mišinį. Nuolat maišykite plakikliu. Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir virkite kreminę masę dar 1-2 minutes, kol ji sutirštės.
Žingsnis 4
Sumaišykite įdaro kremą. Atvėsusią iki kambario temperatūros kremo dalį sumaišykite su sviestu, vanile. Mišinį gerai išplakite, kol taps baltos spalvos. Įpilkite šiek tiek brendžio ir vėl plakite, kol gausis puri masė.
Žingsnis 5
Parduotuvėje nupirktus paruoštus torto paplotėlius patepkite kremu. Palikite šaldytuve kelioms valandoms. Gausite subtilų, minkštą desertą su vaikystės ledų skoniu.
Kategorijos