Kreminės Velykos su riešutais ir šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kreminės Velykos su riešutais ir šokoladu

Velykų kuličas toli gražu nėra vienintelis tradicinis patiekalas, patiekiamas per šią šviesią šventę. Velykų varškė, arba pascha, yra vienas iš populiariausių šventės desertų variantų. Su šokoladu, vanile, vaisiais, uogomis ar džiovintais vaisiais - variantų yra daug. Pagal mūsų receptą paruoškite Velykų su citrinos žievele, riešutais ir šokoladu.
Gaminimo laikas
495 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškę pertrinkite per sietelį. Sudėkite ištirpintą sviestą, grietinę ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Į varškę sudėkite likusius ingredientus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mišinį sudėkite į pergamentiniu popieriumi išklotą formą.

Žingsnis 4

Uždenkite laisvais pergamento galais. Palaikykite šaldytuve 360-480 minučių po svarmeniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos