Publikavimo data: 2024-04-28
Kreminės Velykos su riešutais ir šokoladu
Velykų kuličas toli gražu nėra vienintelis tradicinis patiekalas, patiekiamas per šią šviesią šventę. Velykų varškė, arba pascha, yra vienas iš populiariausių šventės desertų variantų. Su šokoladu, vanile, vaisiais, uogomis ar džiovintais vaisiais - variantų yra daug. Pagal mūsų receptą paruoškite Velykų su citrinos žievele, riešutais ir šokoladu.
Žingsnis 1
Varškę pertrinkite per sietelį. Sudėkite ištirpintą sviestą, grietinę ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į varškę sudėkite likusius ingredientus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Mišinį sudėkite į pergamentiniu popieriumi išklotą formą.
Žingsnis 4
Uždenkite laisvais pergamento galais. Palaikykite šaldytuve 360-480 minučių po svarmeniu.
Kategorijos