Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže

Grietinėlės padaže kepti austrių grybai su krevetėmis sudaro malonios kreminės, grietinėlės tekstūros, skanūs, švelnūs. Šis gaminimo būdas suteikia skonio sodrumą, gražų patiekimą. Patiekalą galima patiekti ne tik per namų šventę, bet ir kviestiniams svečiams. Nepaisant to, kad dirbama su keliais ingredientais, tam reikia nedaug laiko, taip pat nedaug pinigų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais, o pievagrybius - plokštelėmis. Pirmiausia svogūnus apkepkite svieste, kol taps auksiniai, tada sudėkite pievagrybius, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 2

Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite krevetes ir viską pakepinkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže Žingsnis 3
Susmulkinkite žoleles ir sumaišykite jas su grietinėle. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže Žingsnis 4
Grybų ir svogūnų faršą sudėkite į kokoso puodus arba puodus. Supilkite grietinėlės padažą su žolelėmis, ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, kol sūris lengvai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos