Publikavimo data: 2024-05-26
Kreminiai austrių grybai su krevetėmis, kepti grietinėlės padaže
Grietinėlės padaže kepti austrių grybai su krevetėmis sudaro malonios kreminės, grietinėlės tekstūros, skanūs, švelnūs. Šis gaminimo būdas suteikia skonio sodrumą, gražų patiekimą. Patiekalą galima patiekti ne tik per namų šventę, bet ir kviestiniams svečiams. Nepaisant to, kad dirbama su keliais ingredientais, tam reikia nedaug laiko, taip pat nedaug pinigų.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais, o pievagrybius - plokštelėmis. Pirmiausia svogūnus apkepkite svieste, kol taps auksiniai, tada sudėkite pievagrybius, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite krevetes ir viską pakepinkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žoleles ir sumaišykite jas su grietinėle. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Grybų ir svogūnų faršą sudėkite į kokoso puodus arba puodus. Supilkite grietinėlės padažą su žolelėmis, ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, kol sūris lengvai paruduos.
Kategorijos