Publikavimo data: 2025-08-17
Kreminiai blyneliai
Blyneliai pagal šį receptą būna ploni ir labai švelnaus skonio.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vaniliną, išmaišykite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite persijotus miltus, maišydami įsitikinkite, kad nėra gumulėlių.
Žingsnis 3
Įpilkite puodelį verdančio vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Įpilkite 3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus, išmaišykite ir palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti. Į įkaitintą blynų keptuvę pilkite po samtį tešlos ir paskirstykite ją po visą keptuvę Kai tik blynas pradės ruduoti, apveskite mentele aplink kraštą ir apverskite, kepkite dar minutę!
Kategorijos