Publikavimo data: 2024-03-26
Kreminiai grybai
Mėgstantiems patiekalus iš grybų, būtinai reikėtų gaminti grybus su grietinėle. Receptas labai paprastas, bet dėl to ne mažiau skanus. Žingsnis po žingsnio ruošiant pagal pievagrybių keptuvėje su grietinėle receptą per kelias minutes gausite karštą patiekalą, kurį galima patiekti su bet kokiu garnyru. Kad grybų skonis būtų sodrus ir ryškus, rinkitės šviežius grybus. Jų spalva turėtų būti balta, smėlio arba ruda. Kepurėlės paviršius lygus, be įdubimų, pilkų dėmių.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite svogūnus 3-4 minutes, kol taps skaidrūs.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite grybais. Sudėkite juos į pakepintus svogūnus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Sultyse grybus troškinkite apie 8-10 minučių. Palaukite, kol skystis išgaruos ir grybai paruduos.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į grybus ir svogūnus įpilkite grietinėlės. Patiekalą dar 2-3 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos