Kreminiai koldūnai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kreminiai koldūnai su lašiša

Koldūnai su žuvimi istoriškai laikomi tradiciniu prie vandens telkinių gyvenančių žmonių patiekalu. Jie skanūs, aromatingi ir sotūs. Jei kalbėsime apie koldūnus su lašiša, jie turi nemažai privalumų - mažai kalorijų, gausi žuvies sudėtis ir mažiau kenksmingų riebalų. Jei kulinaras nori nustebinti šeimą ar draugus savo šedevru, koldūnai su lašiša - patiekalas tokiai progai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminiai koldūnai su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite vandenį, druską, kiaušinius ir aliejų. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą (10 min.). Atidėkite į šalį 30 minučių.

Žingsnis 2

Kreminiai koldūnai su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite faršą: filė, svogūną ir česnaką sumalkite mėsmale. Pridėkite prieskonių, citrinos sulčių, smulkiai supjaustytų krapų ir grietinėlės. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Kreminiai koldūnai su lašiša Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite apskritimus, sudėkite faršą ir formuokite koldūnus. Dėkite juos į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos