Kreminiai saldainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Kreminiai saldainiai

Mantas yra populiarus patiekalas Centrinės Azijos šalyse. Mūsų šalyje jis ne mažiau populiarus nei koldūnai ir virtiniai. Be to, koldūnams pagaminti reikia daugiau laiko. Tačiau svarbiausias skirtumas yra tas, kad malta mėsa mantams neperdirbama per mėsmalę, o būtinai sukapojama peiliu arba kirviu. O manta, kitaip nei koldūnai, valgoma rankomis, kad neišsilietų sultys, kurios kaupiasi mantos viduje.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
25 g

Ingredientai (8)

Porcijos
10
2.00 vnt.
250.00 ml
pagal skonį
pagal skonį
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminiai saldainiai Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, į gilų dubenį įpilkite stiklinę vandens, įberkite vieną arbatinį šaukštelį druskos ir suberkite persijotus miltus. Išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Kreminiai saldainiai Žingsnis 2
Suvyniotą į maistinę plėvelę tešlą palikite valandą pastovėti šaldytuve.

Žingsnis 3

Kreminiai saldainiai Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 4

Kreminiai saldainiai Žingsnis 4
Susmulkintą svogūną ir maltą mėsą sudėkite į gilų dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įdarą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Kreminiai saldainiai Žingsnis 5
Padalykite mantų tešlą į 20 vienodų dalių: iš pradžių ją supjaustykite į keturias dalis, o tada kiekvieną dalį į dar penkias. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į plokščią paplotėlį, į kurio vidurį įdėkite po šaukštą įdaro.

Žingsnis 6

Kreminiai saldainiai Žingsnis 6
Formuokite mantą. Pakelkite tešlą virš įdaro ir per vidurį sujungkite priešingas puses. Tada pakelkite tešlos kraštus virš įdaro likusiose dviejose pusėse ir suspauskite juos.

Žingsnis 7

Kreminiai saldainiai Žingsnis 7
Įdėkite manti į garintuvą ir virkite 30 minučių stipriai užvirus vandeniui.

Žingsnis 8

Kreminiai saldainiai Žingsnis 8
Patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai