Publikavimo data: 2025-08-16
Kreminiai spagečiai su krevetėmis švelniame padaže
Tinkamai paruošti makaronai, pavyzdžiui, spagečiai, su lengvu padažu ir neriebus maistas, pavyzdžiui, krevetės, papildys jūsų valgiaraštį visaverčiais baltymais, vitaminais, mineralais ir sveikomis riebalų rūgštimis. Ypač patogu tai, kad tokiam patiekalui paruošti reikės labai nedaug laiko.
Žingsnis 1
Pastatykite ant ugnies puodą su šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pasūdykite verdantį vandenį, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ir įmeskite spagečius į vandenį. Virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 2
Nulupkite atšildytas krevetes iš kiautų. Įkaitinkite keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir kepkite 1 minutę. Į keptuvę sudėkite krevetes ir nuolat maišydami kepkite 3 minutes.
Žingsnis 3
Į nedidelį kiekį grietinėlės įmaišykite kiaušinio trynį ir miltus ir išplakite šakute. Tada supilkite likusią grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės. Šį mišinį supilkite į krevetes, užvirinkite ir virkite apie 3 minutes. Per tą laiką turėtų išvirti makaronai - nusausinkite ir sudėkite išvirtus spagečius į keptuvę. Maišydami kaitinkite 1 minutę, išjunkite ugnį ir patiekite.
Kategorijos