Kreminiai špinatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kreminiai špinatai

Grietinėlėje troškintų špinatų virimas trunka 5 minutes. Tačiau norint tinkamai paruošti špinatus, reikia įgūdžių ir kokybiško produkto. Šiandien parduotuvėse yra daug įvairių špinatų. Yra mažų lapelių, yra didelių. Patyrę virėjai rekomenduoja rinktis kažką vidutinio. Be to, ant lapų neturi būti jokių dėmių. Jie turėtų būti pakankamai žali ir ryškūs.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminiai špinatai Žingsnis 1
Troškinkite špinatus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite špinatus. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 2 minutes. Pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir supilkite grietinėlę. Palaukite, kol užvirs, ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos