Publikavimo data: 2024-06-15
Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash
Sukotašas yra populiarus amerikietiškas patiekalas, kuriame maišomos ankštinės daržovės, kukurūzai ir įvairios daržovės. Šis patiekalas buvo populiarus Didžiosios depresijos laikotarpiu dėl prieinamų ingredientų, paprasto paruošimo, maistingumo ir malonaus skonio.
Žingsnis 1
Nupjaukite šparaginių pupelių galus ir perpjaukite jas pusiau. Porus supjaustykite plonais griežinėliais, o vyšninius pomidorus perpjaukite išilgai pusiau. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sunkiu dugnu įpilkite lašelį augalinio aliejaus ir sudėkite svogūną, česnaką ir pupeles. Stipriai maišydami kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite sviestą ir visus kukurūzus, toliau intensyviai maišydami.
Žingsnis 3
Kai kukurūzai taps auksinės spalvos, apšlakstykite succotash vynu ir leiskite jam beveik visiškai išgaruoti.
Žingsnis 4
Supilkite saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą ir grietinėlę, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies. Sudėkite į dubenį ir papuoškite bazilikų daigais.
Kategorijos