Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash

Sukotašas yra populiarus amerikietiškas patiekalas, kuriame maišomos ankštinės daržovės, kukurūzai ir įvairios daržovės. Šis patiekalas buvo populiarus Didžiosios depresijos laikotarpiu dėl prieinamų ingredientų, paprasto paruošimo, maistingumo ir malonaus skonio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash Žingsnis 1
Nupjaukite šparaginių pupelių galus ir perpjaukite jas pusiau. Porus supjaustykite plonais griežinėliais, o vyšninius pomidorus perpjaukite išilgai pusiau. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sunkiu dugnu įpilkite lašelį augalinio aliejaus ir sudėkite svogūną, česnaką ir pupeles. Stipriai maišydami kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite sviestą ir visus kukurūzus, toliau intensyviai maišydami.

Žingsnis 3

Kreminis kukurūzų ir šparaginių pupelių succotash Žingsnis 3
Kai kukurūzai taps auksinės spalvos, apšlakstykite succotash vynu ir leiskite jam beveik visiškai išgaruoti.

Žingsnis 4

Supilkite saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą ir grietinėlę, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies. Sudėkite į dubenį ir papuoškite bazilikų daigais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos