Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis

Pyragas vadinamas pilstomuoju, kai paruošiama skysta tešla ir tiesiogine prasme pilama į formą tiesiai ant įdaro. Tačiau yra ir kita pyragų rūšis, kai apatinė tešlos dalis yra įprasta, paruošta minkymo būdu, o viršutinis sluoksnis yra pilstomas. Tokia tešla ruošiama kefyro arba majonezo pagrindu, o ją ruošiant svarbiausia stebėti, kad ji nebūtų per tiršta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į kefyrą įmaišykite kiaušinius, sodą, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite mišinį ir pradėkite dalimis pilti miltus. Viską kruopščiai išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvį sudėkite į lėkštę, nusausinkite skysčio perteklių ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 3

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Formą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi. Išklokite pusę tešlos, tada tolygiai sudėkite bulves ir žuvį, užpildykite likusia tešla. Pašaukite pyragą į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos