Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis

Pyragas vadinamas pilstomuoju, kai paruošiama skysta tešla ir tiesiogine prasme pilama į formą tiesiai ant įdaro. Tačiau yra ir kita pyragų rūšis, kai apatinė tešlos dalis yra įprasta, paruošta minkymo būdu, o viršutinis sluoksnis yra pilstomas. Tokia tešla ruošiama kefyro arba majonezo pagrindu, o ją ruošiant svarbiausia stebėti, kad ji nebūtų per tiršta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į kefyrą įmaišykite kiaušinius, sodą, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite mišinį ir pradėkite dalimis pilti miltus. Viską kruopščiai išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvį sudėkite į lėkštę, nusausinkite skysčio perteklių ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 3

Kreminis pyragas su konservuota žuvimi ir bulvėmis Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Formą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi. Išklokite pusę tešlos, tada tolygiai sudėkite bulves ir žuvį, užpildykite likusia tešla. Pašaukite pyragą į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos