Publikavimo data: 2024-05-15
Kreminis pyragas su kopūstais ant majonezo
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus mažais šiaudeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje suplakite du vištų kiaušinius ir įmaišykite majonezą. Išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, druską ir juoduosius pipirus. Kruopščiai išmaišykite tešlą.
Žingsnis 5
Į tešlą sudėkite kopūstus ir krapus. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 6
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Į jį sudėkite tešlą ir įdarą ir išlyginkite.
Žingsnis 7
Pašaukite pyragą į 180 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių. Pyrago paruošimą galite patikrinti dantų krapštuku: pradurkite juo pyragą. Jei dantų krapštukas sausas, pyragas paruoštas.
Žingsnis 8
Raugintų kopūstų pyragas paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos