Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų

Labai paprastas paruošti, bet skanus ir sotus pyragas. Puikiai tinka savaitgalio vakarienei. Jis gaminamas iš turimų ingredientų ir neužima daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
34 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų Žingsnis 1
Susmulkinkite ir apkepkite kopūstus augaliniame aliejuje, pasūdykite, įberkite prieskonių, atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų Žingsnis 2
Į šiltą kefyrą supilkite kiaušinius, augalinį aliejų, majonezą ir gerai išmaišykite. Suberkite druską, miltus, kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų Žingsnis 3
Du trečdalius tešlos supilkite į aliejumi išteptą formą, ant viršaus sudėkite kopūstų sluoksnį ir uždenkite likusia tešla. Jei norite, pabarstykite sėklomis.

Žingsnis 4

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos