Publikavimo data: 2024-06-23
Kreminis pyragas su kopūstais ant ruginių miltų
Labai paprastas paruošti, bet skanus ir sotus pyragas. Puikiai tinka savaitgalio vakarienei. Jis gaminamas iš turimų ingredientų ir neužima daug laiko.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ir apkepkite kopūstus augaliniame aliejuje, pasūdykite, įberkite prieskonių, atvėsinkite.
Žingsnis 2
Į šiltą kefyrą supilkite kiaušinius, augalinį aliejų, majonezą ir gerai išmaišykite. Suberkite druską, miltus, kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Du trečdalius tešlos supilkite į aliejumi išteptą formą, ant viršaus sudėkite kopūstų sluoksnį ir uždenkite likusia tešla. Jei norite, pabarstykite sėklomis.
Žingsnis 4
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos