Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu

Kulinarai yra sukūrę daugybę lauro pyrago su kopūstais orkaitėje receptų. Juos vienija greita tešlos minkymo technologija. Jos nereikia kildinti ir vynioti. Jį galima ruošti ant kefyro, grietinės ar majonezo. Klasikinis variantas apima šviežių kopūstų įdarą su žolelėmis arba kiaušiniais. Receptą galite paįvairinti, jei įdėsite kietojo sūrio. Pyragas gaunasi skanus, su auksine plutele ir kreminiu skoniu. Žingsnis po žingsnio instrukcijos su nuotraukomis padės įvaldyti technologiją ir išvengti galimų klaidų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Persijokite miltus per sietelį, suberkite kepimo miltelius ir druską, sumaišykite produktus. Supilkite kefyrą ir augalinį aliejų, išmaišykite.

Žingsnis 2

Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu Žingsnis 2
Supjaustykite maisto produktus ir pagaminkite įdarą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir atidėkite į šalį. Sumaišykite kopūstus su žolelėmis.

Žingsnis 3

Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu Žingsnis 3
Sudėkite pyragą ir pašaukite jį į orkaitę. Kepimo formą pripildykite sluoksniais: pusė tešlos - kopūstų įdaras - likusi tešla - tarkuotas sūris. Įdėkite pyrago formą į orkaitę ir kepkite maždaug 60 minučių. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti, tada išimkite iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos