Publikavimo data: 2024-05-19
Kreminis pyragas su kopūstais ir sūriu
Kulinarai yra sukūrę daugybę lauro pyrago su kopūstais orkaitėje receptų. Juos vienija greita tešlos minkymo technologija. Jos nereikia kildinti ir vynioti. Jį galima ruošti ant kefyro, grietinės ar majonezo. Klasikinis variantas apima šviežių kopūstų įdarą su žolelėmis arba kiaušiniais. Receptą galite paįvairinti, jei įdėsite kietojo sūrio. Pyragas gaunasi skanus, su auksine plutele ir kreminiu skoniu. Žingsnis po žingsnio instrukcijos su nuotraukomis padės įvaldyti technologiją ir išvengti galimų klaidų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Persijokite miltus per sietelį, suberkite kepimo miltelius ir druską, sumaišykite produktus. Supilkite kefyrą ir augalinį aliejų, išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite maisto produktus ir pagaminkite įdarą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir atidėkite į šalį. Sumaišykite kopūstus su žolelėmis.
Žingsnis 3
Sudėkite pyragą ir pašaukite jį į orkaitę. Kepimo formą pripildykite sluoksniais: pusė tešlos - kopūstų įdaras - likusi tešla - tarkuotas sūris. Įdėkite pyrago formą į orkaitę ir kepkite maždaug 60 minučių. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti, tada išimkite iš formos.
Kategorijos