Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis

Jei norite pasigaminti risotto ne su jūros gėrybėmis, o su jautiena ir daržovėmis - tai pats geriausias patiekalas. Kartu jo vertė nesumažėja. Priešingai, mėsa prideda kitų organizmui reikalingų maistinių medžiagų, be to, iš mums įprastų daržovių gauname vitaminų rinkinį. Nepaisant to, kad patiekalą sudaro jautiena, jam paruošti reikia ne daugiau laiko nei įprastai.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis Žingsnis 1
20-30 sekundžių pakepinkite česnaką su lupenomis ir išimkite iš keptuvės. Tada alyvuogių aliejuje pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną ir morkas.

Žingsnis 2

Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis Žingsnis 2
Po 3 min. siųskite juostelėmis supjaustytą jautieną ir kepkite ją 5 min. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą saldžiąją papriką, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 3

Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis Žingsnis 3
Supilkite ryžius. Po 30 sekundžių supilkite vyną. Po 2 minučių palaipsniui supilkite sultinį ir išgarinkite.

Žingsnis 4

Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis Žingsnis 4
Tada supilkite grietinėlę ir sviestą ir išmaišykite. Tada sudėkite kapotas petražoles ir parmezaną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žolelių sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, rizotas su grybais

Kategorijos