Publikavimo data: 2024-05-25
Kreminis rizotas su jautiena ir daržovėmis
Jei norite pasigaminti risotto ne su jūros gėrybėmis, o su jautiena ir daržovėmis - tai pats geriausias patiekalas. Kartu jo vertė nesumažėja. Priešingai, mėsa prideda kitų organizmui reikalingų maistinių medžiagų, be to, iš mums įprastų daržovių gauname vitaminų rinkinį. Nepaisant to, kad patiekalą sudaro jautiena, jam paruošti reikia ne daugiau laiko nei įprastai.
Žingsnis 1
20-30 sekundžių pakepinkite česnaką su lupenomis ir išimkite iš keptuvės. Tada alyvuogių aliejuje pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną ir morkas.
Žingsnis 2
Po 3 min. siųskite juostelėmis supjaustytą jautieną ir kepkite ją 5 min. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą saldžiąją papriką, druską ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 3
Supilkite ryžius. Po 30 sekundžių supilkite vyną. Po 2 minučių palaipsniui supilkite sultinį ir išgarinkite.
Žingsnis 4
Tada supilkite grietinėlę ir sviestą ir išmaišykite. Tada sudėkite kapotas petražoles ir parmezaną.
Kategorijos