Publikavimo data: 2024-06-15
Krevečių ir avokadų taco
Taco yra paprastas ir neįtikėtinai skanus patiekalas. Neįprastas krevečių ir avokadų derinys papildys ir paįvairins jūsų mitybą. Krevetėse yra daug kalcio, fosforo, magnio ir jodo. Kita vertus, avokadas praturtins jūsų organizmą augalinėmis riebalų rūgštimis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Perpjaukite avokadą per kauliuką, pasukite, kad viena pusė atsiskirtų nuo kitos, ir šaukštu atskirkite minkštimą nuo odelės. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Smulkiai supjaustykite česnaką ir pakepinkite jį su svogūnu, kol taps auksinės spalvos (2-3 min.). Tada sudėkite krevetes ir kepkite iš abiejų pusių 4-5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Patiekalui pagardinti įberkite maltų aitriųjų paprikų.
Žingsnis 3
Pašildykite taco tortilijas orkaitėje 4-5 minutes. Ant vienos tortilijos pusės sudėkite krevetes, smulkintą kalendrą ir kubeliais pjaustytą avokadą. Uždenkite kita tortilijų puse. Patiekite su laimo griežinėliu.
Kategorijos