Publikavimo data: 2024-06-12
Krevečių taco
Norite paragauti Meksikos? Pasigaminkite tradicinį šios šalies patiekalą - tacos. Tai kvietinė tortilija, pripildyta mėsos, jūros gėrybių arba daržovių. Patiekalas papildomas įvairiais prieskoniais, pavyzdžiui, svogūnais ar kalendromis, taip pat sūriu. Yra daugybė šio užkandžio gaminimo variantų. Receptas priklauso nuo įdaro. Vienas iš tacos variantų yra su krevetėmis, kurios harmoningai papildo šviežias daržoves.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Iš avokado išimkite kauliuką ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Mikseriu susmulkinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite svogūną, česnaką, pomidorus ir avokadą. Apšlakstykite juos laimo sultimis ir šaukšteliu augalinio aliejaus. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Nulupkite krevetes nuo kiautų ir apšlakstykite jas augaliniu aliejumi, įberkite paprikos ir druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Krevetes apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Apkepkite tortilijas iš abiejų pusių ir paskleiskite ant jų įdarą: pirmiausia kopūstus, tada daržoves, avokadą ir krevetes. Ant viršaus užtepkite grietinės.
Žingsnis 7
Sulenkite tortilijas per pusę ir patiekite.
Kategorijos