Krevečių taco pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Krevečių taco

Norite paragauti Meksikos? Pasigaminkite tradicinį šios šalies patiekalą - tacos. Tai kvietinė tortilija, pripildyta mėsos, jūros gėrybių arba daržovių. Patiekalas papildomas įvairiais prieskoniais, pavyzdžiui, svogūnais ar kalendromis, taip pat sūriu. Yra daugybė šio užkandžio gaminimo variantų. Receptas priklauso nuo įdaro. Vienas iš tacos variantų yra su krevetėmis, kurios harmoningai papildo šviežias daržoves.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių taco Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Iš avokado išimkite kauliuką ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Krevečių taco Žingsnis 2
Mikseriu susmulkinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 3

Krevečių taco Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite svogūną, česnaką, pomidorus ir avokadą. Apšlakstykite juos laimo sultimis ir šaukšteliu augalinio aliejaus. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Krevečių taco Žingsnis 4
Nulupkite krevetes nuo kiautų ir apšlakstykite jas augaliniu aliejumi, įberkite paprikos ir druskos. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Krevečių taco Žingsnis 5
Krevetes apkepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 6

Krevečių taco Žingsnis 6
Apkepkite tortilijas iš abiejų pusių ir paskleiskite ant jų įdarą: pirmiausia kopūstus, tada daržoves, avokadą ir krevetes. Ant viršaus užtepkite grietinės.

Žingsnis 7

Krevečių taco Žingsnis 7
Sulenkite tortilijas per pusę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos