Publikavimo data: 2025-08-20
Krevečių ir kriaušių salotos
Krevečių ir kriaušių salotos - puikus pasirinkimas mėgstantiems neįprastus patiekalus. Kriaušė krevetėms suteikia rafinuoto ir nuostabaus skonio. Joms paruošti neužtruksite daug laiko. Tai ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas, nes kriaušėse ir krevetėse yra daug naudingų vitaminų.
Žingsnis 1
Krevetes sudėkite į puodą, supilkite vandenį ir išvirkite. Atsargiai jas nulupkite. Česnako skiltelę sutrinkite česnako spaustuku. Sudėkite krevetes į keptuvę ir pakepinkite česnaką. Supilkite aliejų ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 2
Nuplaukite kriaušę ir nulupkite odelę. Supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite griežinėliais. Skystą medų, actą ir alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvą. Kruopščiai suplakite ingredientus. Sumaišykite rukolą su kriauše ir paprika. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos