Publikavimo data: 2025-08-20
Krevečių ir kukurūzų salotos
Labai paprastas patiekalas jūros gėrybių, ypač krevečių, mėgėjams. Krevetės puikiai dera su kukurūzais ir daržovėmis, o salotos gerai subalansuotos.
Žingsnis 1
Sudėkite konservuotus kukurūzus į lėkštę. Nepamirškite nusausinti skysčio.
Žingsnis 2
Krevetes sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi (1 valgomasis šaukštas). Kepkite jūros gėrybes iš abiejų pusių po 2 minutes, pasūdykite. Paruoštas krevetes sudėkite į lėkštę su kukurūzais.
Žingsnis 3
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir sudėkite juos į salotas.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite smulkiai arba šiaudeliais.
Žingsnis 5
Padažui sumaišykite truputį alyvuogių aliejaus, ryžių acto, 1/4 citrinos sulčių. Užpilkite ant salotų, pabarstykite druska ir pipirais.
Kategorijos