Publikavimo data: 2025-08-20
Krevečių ir sūrio salotos
Salotos su krevetėmis ir sūriu - labai skanus ir apetitą žadinantis patiekalas. Krevetės suteikia daržovėms neįprastą ir aštrų skonį. Šis receptas patiks jūros virtuvės mėgėjams. Salotos puikiai papuoš šventinį stalą arba šeimos vakarienę. Dėl ingredientų paprastumo jas lengva paruošti.
Žingsnis 1
Krevetes nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nulupkite. Ant viryklės pastatykite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite krevetes ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Nulupkite česnaką ir sudėkite į keptuvę. Į keptuvę suberkite prieskonius ir padažą, uždenkite ir palikite 8 minutes. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir prieskonius.
Žingsnis 3
Vyšnias ir sūrį susmulkinkite ir sudėkite į dubenį. Svogūną supjaustykite žiedais, tada sudėkite kopūstus ir krevetes. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos