Krevečių kebabas su kaparėliais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Krevečių kebabas su kaparėliais ir česnakais

Tai puikus užkandis: rafinuotas ir skanus. Ir jį labai lengva pagaminti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Krevečių kebabas su kaparėliais ir česnakais Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite krevetes, palikdami tik kietą uodegą. Kiekvieną česnako skiltelę supjaustykite į 3 dalis.

Žingsnis 2

Krevečių kebabas su kaparėliais ir česnakais Žingsnis 2
Ant iešmelių suverkite kebabus pakaitomis: krevetė, kaparėliai, antroji krevetė, česnakas.

Žingsnis 3

Krevečių kebabas su kaparėliais ir česnakais Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir padėkite ant kaitlentės, kad įkaistų. Kepkite kebabus iš abiejų pusių po 1 minutę iš kiekvienos pusės įkaitintame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos