Publikavimo data: 2024-03-29
Krevečių suktinukai
Naminiams suktinukams su krevetėmis rekomenduojama vartoti daug įvairių jūros gėrybių. Pavyzdžiui, karališkąsias arba argentinietiškas. Tinkamai paruoštos krevetės yra minkštos. Tačiau jei jos bus pervirtos, pavirs guma. Todėl virkite jas tik kelias minutes. Nukelkite nuo ugnies, kai tik jos tampa baltos.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius suktinukams. Visus ryžius supilkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite liepsną iki minimalios ir virkite dar 15 minučių. Išjunkite viryklę, uždenkite puodą dangčiu ir palikite ryžius 10 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite padažą. Ryžių actą, cukrų ir druską ištirpinkite vandenyje, kol ištirps. Supilkite į ryžius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Suvyniokite kilimėlį į maistinę plėvelę. Uždėkite ant jo nori lapą ir plonu sluoksniu paskleiskite ryžius. Dėkite krevetes ir agurkus 2 cm nuo norio krašto. Aptepkite jas majonezo arba jogurto padažu. Suvyniokite suktinuką. Aštriu vandenyje pamirkytu peiliu supjaustykite jį porcijomis.
Kategorijos