Krevetės grietinėlės ir laimo padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Krevetės grietinėlės ir laimo padaže

Krevetės yra jūrų gyvūnai, tačiau yra ir gėlavandenių, kurių iš viso yra daugiau kaip du tūkstančiai rūšių. Jos turi mažai kalorijų, bet daug kalcio ir baltymų. Skaniausiomis ir kokybiškiausiomis laikomos ryškiaspalvės, drėgnos, be baltų dėmių ir dryžių krevetės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Krevetės grietinėlės ir laimo padaže Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, smulkiai sukapokite peiliu arba sutrinkite blenderiu. Smulkiai supjaustykite žoleles peiliu. Nulupkite krevetes nuo kiautų ir galvų. Kiekvieną laimą perpjaukite per pusę, rankomis arba sulčiaspaude išspauskite sultis iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Krevetės grietinėlės ir laimo padaže Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su dviejų rūšių aliejumi, sudėkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes. Tada supilkite sojų padažą, laimo sultis, grietinėlę, smulkintus krapus ir česnakus. Kepkite dar penkias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, kanapės, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pomidorų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, jūsų receptai, Naujųjų metų užkandžiai, krevečių užkandžiai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos