Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas

Krevetės muša beveik visus rekordus pagal baltymų kiekį, jose yra daug vitaminų ir mineralų, įskaitant seleną, fosforą ir natrį. Šiose jūros gėrybėse yra mažiausiai angliavandenių, tačiau jos turi sveikųjų riebalų - omega-3 ir omega-6. Tikimės, kad įtikinome jus, jog verta skirti 20 minučių krevetėms grietinėlėje virti! Česnakas suteiks keptoms krevetėms stulbinantį aromatą, o parmezanas suteiks joms maksimaliai sodrų skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite krevetes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Smulkiai sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies apie minutę pakepinkite česnaką. Sudėkite krevetes ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, tada suberkite sūrį ir troškinkite dar 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos