Publikavimo data: 2024-02-04
Krevetės grietinėlės padaže su parmezanu receptas
Krevetės muša beveik visus rekordus pagal baltymų kiekį, jose yra daug vitaminų ir mineralų, įskaitant seleną, fosforą ir natrį. Šiose jūros gėrybėse yra mažiausiai angliavandenių, tačiau jos turi sveikųjų riebalų - omega-3 ir omega-6. Tikimės, kad įtikinome jus, jog verta skirti 20 minučių krevetėms grietinėlėje virti! Česnakas suteiks keptoms krevetėms stulbinantį aromatą, o parmezanas suteiks joms maksimaliai sodrų skonį.
Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite krevetes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies apie minutę pakepinkite česnaką. Sudėkite krevetes ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, tada suberkite sūrį ir troškinkite dar 1 minutę.
Kategorijos