Publikavimo data: 2024-03-27
Krevetės keptuvėje
Krevetės keptuvėje - turtingo sodraus skonio ir originalaus padažo patiekalas. Puikiai tinka šventiniam ir kasdieniam stalui. Visavertis patiekalas, kuris taip pat gali būti puikus salotų ir garnyrų priedas. Keptų krevečių skonį tikrai įvertinsite. Jos puikiai dera su daržovėmis, padažais ir gėrimais, jose gausu baltymų ir vitaminų.
Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais, aitriąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes ir sudėkite jas į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Į krevetes suberkite susmulkintą česnaką ir pipirus. Kepkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Į krevetes įpilkite išspaustų pusės apelsino sulčių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite padažą ir išmaišykite, kad krevetės įsigertų į padažą. Palikite ant ugnies dar 5-8 min.
Žingsnis 5
Paruoštas krevetes be aliejaus pertekliaus perkelkite į serviravimo lėkštę. Papuoškite šviežiomis žolelėmis: krapais, petražolėmis, roketa ir sezamo sėklomis.
Kategorijos