Krevetės keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Krevetės keptuvėje

Krevetės keptuvėje - turtingo sodraus skonio ir originalaus padažo patiekalas. Puikiai tinka šventiniam ir kasdieniam stalui. Visavertis patiekalas, kuris taip pat gali būti puikus salotų ir garnyrų priedas. Keptų krevečių skonį tikrai įvertinsite. Jos puikiai dera su daržovėmis, padažais ir gėrimais, jose gausu baltymų ir vitaminų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės keptuvėje Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais, aitriąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Krevetės keptuvėje Žingsnis 2
Nulupkite krevetes ir sudėkite jas į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Krevetės keptuvėje Žingsnis 3
Į krevetes suberkite susmulkintą česnaką ir pipirus. Kepkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Krevetės keptuvėje Žingsnis 4
Į krevetes įpilkite išspaustų pusės apelsino sulčių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite padažą ir išmaišykite, kad krevetės įsigertų į padažą. Palikite ant ugnies dar 5-8 min.

Žingsnis 5

Krevetės keptuvėje Žingsnis 5
Paruoštas krevetes be aliejaus pertekliaus perkelkite į serviravimo lėkštę. Papuoškite šviežiomis žolelėmis: krapais, petražolėmis, roketa ir sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos