Publikavimo data: 2024-03-27
Krevetės panko džiūvėsėliuose
Krevetės džiūvėsėliuose - puikus užkandis jaukiam vakarui. Didžiausi šių mažų vėžiagyvių atstovai yra tigrinės krevetės. Savo pavadinimą jos gavo dėl savo išvaizdos - dryžių ant kiauto. Panko džiūvėsėliai yra specialus duonos mišinys iš Japonijos. Tokį duonos mišinį galima pasigaminti savarankiškai. Tam reikia supjaustyti, susmulkinti ir išdžiovinti baltą duoną.
Žingsnis 1
Išvalykite ir nusausinkite krevetes.
Žingsnis 2
Paruoškite dangos mišinius. Išplakite 1 kiaušinį su druska. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į tinkamus indus.
Žingsnis 3
Krevetes apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Tada pamerkite į kiaušinį ir iš visų pusių apibarstykite džiūvėsėliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite aukštą keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus. Krevetes 2 minutes atsargiai pašaukite į aliejų.
Žingsnis 6
Išimkite išvirtas krevetes ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.
Žingsnis 7
Patiekite su padažu.
Kategorijos