Krevetės panko džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Krevetės panko džiūvėsėliuose

Krevetės džiūvėsėliuose - puikus užkandis jaukiam vakarui. Didžiausi šių mažų vėžiagyvių atstovai yra tigrinės krevetės. Savo pavadinimą jos gavo dėl savo išvaizdos - dryžių ant kiauto. Panko džiūvėsėliai yra specialus duonos mišinys iš Japonijos. Tokį duonos mišinį galima pasigaminti savarankiškai. Tam reikia supjaustyti, susmulkinti ir išdžiovinti baltą duoną.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Išvalykite ir nusausinkite krevetes.

Žingsnis 2

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite dangos mišinius. Išplakite 1 kiaušinį su druska. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į tinkamus indus.

Žingsnis 3

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Krevetes apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Tada pamerkite į kiaušinį ir iš visų pusių apibarstykite džiūvėsėliais.

Žingsnis 5

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Įkaitinkite aukštą keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus. Krevetes 2 minutes atsargiai pašaukite į aliejų.

Žingsnis 6

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 6
Išimkite išvirtas krevetes ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.

Žingsnis 7

Krevetės panko džiūvėsėliuose Žingsnis 7
Patiekite su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos