Publikavimo data: 2024-06-16
Krevetės parmezano padaže
Krevetės parmezano padaže yra švelnus ir maistingas patiekalas. Krevetės sūrio ir grietinėlės padaže sukuria originalų skonio derinį. Pagal šį receptą paruoštos krevetės puikiai dera su bet kokiais makaronais. Patiekalą papildykite citrinos sultimis, šviežiomis žolelėmis, tarkuotu parmezanu. Šis paprastas ir labai skanus patiekalas tinka šeimos vakarienei ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite nuluptas krevetes. Sudėkite krevetes į lėkštę. Į tą pačią keptuvę, kurioje kepė krevetės, sudėkite sviestą ir susmulkintą česnaką. Šiek tiek pakepinkite česnaką ir išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir žolelių. Į keptuvę sudėkite krevetes, sudėkite per spaudiklį išspaustą česnaką. Į krevetes suberkite tarkuotą sūrį. Troškinkite krevetes po dangčiu 5 minutes. Tada supilkite citrinos sultis ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Kategorijos