Publikavimo data: 2024-02-04
Krevetės su česnakais receptas
Krevetės su česnakais yra ne tik beprotiškai skanios, bet ir sveikos. Šiose kukliose jūros gėrybėse yra daugiau baltymų nei jautienoje. Krevetėse esantys baltymai formuoja kolageną, kuris yra atsakingas už odos šviežumą ir jaunystę. Taigi kepti ir valgyti krevetes iš dalies tas pats, kas atlikti jauninamąją procedūrą! Skanų šios procedūros receptą rūpestingai atiduodame į jūsų rankas.
Žingsnis 1
Atšildykite krevetes. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, česnaką ir imbierą.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Pakepinkite svogūną, česnaką, imbierą ir kepkite 1 minutę ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite krevetes, įberkite druskos ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos