Publikavimo data: 2024-03-25
Krevetės su pomidorais
Krevetės yra puikus baltymų šaltinis, jose gausu aminorūgščių, mikroelementų ir įvairių vitaminų, jos maistingos ir mažai kaloringos.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes nuo kiauto.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies, sudėkite krevetes, išdėliotas viena nuo kitos.
Žingsnis 4
Kepkite krevetes po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps rausvos.
Žingsnis 5
Į krevetes sudėkite pjaustytus pomidorus, išmaišykite ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 6
Kai pomidorai bus paruošti, nukelkite patiekalą nuo ugnies ir patiekite.
Kategorijos