Publikavimo data: 2024-06-16
Krevetės subtiliame saldžiarūgščiame padaže su ananasais
Krevetės saldžiarūgščiame padaže - švelnus, sultingas ir labai skanus patiekalas. Ryškus ananasų ir imbiero padažo skonis harmoningai papildo krevečių skonį. Krevečių mėsa yra neįtikėtinai sveika, joje yra 50 kartų daugiau mikroelementų nei kitų rūšių mėsoje. Šį patiekalą lengva paruošti, jį galima derinti su daugeliu ingredientų. Pavyzdžiui, su daržovėmis: žiediniais kopūstais, brokoliais, morkomis, konservuotais kukurūzais; šviežiais žalumynais svogūnais, kalendromis. Krevetės padaže labai tinka su ryžių garnyru.
Žingsnis 1
Supjaustykite ananasus mažais kubeliais. Saulėgrąžų aliejaus ir sviesto mišinyje kepkite ananasus 2-3 minutes. Sudėkite sojų ir pomidorų padažus. Viską išmaišykite. Smulkiai supjaustykite česnaką. Į keptuvę sudėkite česnaką ir imbierą.
Žingsnis 2
Krakmolą atskieskite 100 ml šalto vandens ir supilkite į keptuvę. Įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite ir 2 min. troškinkite po dangčiu. Tada sudėkite paruoštas krevetes ir troškinkite dar 3 min.
Kategorijos