Krevetės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Krevetės tešloje

Krevetės tešloje - puikus užkandis, pasižymintis subtiliu aromatu ir švelniu skoniu. Lengva ir traški tešla puikiai papildo karališkąsias krevetes. Šis patiekalas tinka šventiniam stalui, draugiškam susibūrimui ar romantiškam vakarui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės tešloje Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, papriką, džiūvėsėlius ir kepimo druską.

Žingsnis 2

Krevetės tešloje Žingsnis 2
Išvalykite krevetes nuo kiauto.

Žingsnis 3

Krevetės tešloje Žingsnis 3
Įmerkite krevetes į plaktus vištienos kiaušinius ir duonos mišinį.

Žingsnis 4

Krevetės tešloje Žingsnis 4
Krevetes suverkite ant iešmelių.

Žingsnis 5

Krevetės tešloje Žingsnis 5
Krevetes kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 4-5 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos