Kubietiški ryžiai - arroz a la cubana pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kubietiški ryžiai - arroz a la cubana

Kubos virtuvė - tai ispanų, afrikiečių ir kreolų virtuvės mišinys. Jai būdingi ypatumai, kuriuos lemia neįprasti ingredientai ir Karibų jūros regiono receptai. Kuboje tipišką patiekalą "arroz a la Cubana" sudaro balti ryžiai su pomidorų padažu, keptu kiaušiniu ir išilgai perpjautu bei apkeptu prinokusiu bananu. Kubietiški ryžiai yra mėgstami studentų dėl paprasto paruošimo ir lengvai prieinamų ingredientų. Kartu jie būna labai sotūs ir skanūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kubietiški ryžiai - arroz a la cubana Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. 1 šaukštelį druskos, ryžių prieskonius ir ryžius suberkite į vandenį. 20 minučių pavirkite. Tada kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kubietiški ryžiai - arroz a la cubana Žingsnis 2
Paruoškite pomidorų padažą. Svogūną 3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Į svogūnus sudėkite pomidorus ir troškinkite 5 minutes. Įberkite 1 šaukštelį druskos. Padažą atvėsinkite ir sumaišykite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kubietiški ryžiai - arroz a la cubana Žingsnis 3
Paruoškite kubietiško stiliaus ryžius. Bananus kepkite ant didelės ugnies po 1 minutę. Iškepkite glaistytus kiaušinius. Ketvirtadalį ryžių sudėkite į dubenį, apverskite į lėkštę. Ryžių viduryje padarykite įdubimą ir užpilkite pomidorų padažu. Šalia ryžių dėkite vieną keptą kiaušinį ir dvi kepto banano puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos