Publikavimo data: 2024-06-22
Kūdikių ryžių pudingas
Vaikiškas ryžių pudingas - tai pusryčiai, kurių mažas kaprizingas vaikas tikrai neatsisakys. Patiekalo konsistencija būna švelni ir oro, o skonis, žinoma, saldus. Vietoj cukraus galite naudoti natūralų medų arba išimti produktą iš sudėties, įdėdami šiek tiek daugiau sultenių. Jei norite, kad pudingas gautųsi trapesnis, berkite ilgagrūdžius ryžius. Jei vaikas vis tiek atsisako porcijos, pasakykite jam, kad ryžių pudingas yra mėgstamiausias Anglijos karalienės patiekalas.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžių pagrindą. Užvirinkite pieną, sudėkite virtus ryžius, pagardinkite druska. Retkarčiais pamaišydami virkite 25-30 minučių. Leiskite ryžiams atvėsti, tada sumaišykite juos su cukrumi, sultenėmis ir kiaušiniais. Maišykite, kol sultenės tolygiai pasiskirstys.
Žingsnis 2
Paruoškite ryžių pudingą. Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais. Išklokite ryžių pagrindą ir tolygiai paskirstykite. Pašaukite į vidurinę orkaitės dalį ir kepkite 30-40 minučių, kol paruduos.
Kategorijos