Publikavimo data: 2024-04-03
Kūdikių sūreliai
Pediatrai rekomenduoja natūralų varškės sūrį į vaiko mitybą įtraukti gana anksti - maždaug nuo 8 mėnesių amžiaus. Tačiau kai kūdikis paaugs, jam galima pasiūlyti įdomesnių patiekalų iš pieno produkto. Pavyzdžiui, varškės sūrelius iš varškės. Reikėtų nepamiršti, kad vaikui jokiu būdu negalima pirkti neriebios varškės. Vaikiškų varškės sūrelių receptui idealus variantas yra tada, kai pieno produkto riebumas yra 4-6 %.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio pyragėlių pagrindą. Paimkite dubenį ir į jį įmuškite kiaušinius. Išplakite iki vientisos masės ir suberkite manų kruopas, cukrų ir druską. Viską gerai išmaišykite ir sumaišykite su varške bei sultenėmis. Dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite sūrio pyragėlius. Iš varškės ir kiaušinių mišinio suformuokite paplotėlius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite sūrio pyragėlius. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos