Publikavimo data: 2025-08-19
Kukurūzai folijoje
Kukurūzai folijoje pagal šį receptą būna neįtikėtinai skanūs, rafinuoti ir kvapnūs. Viskas priklauso nuo pikantiško padažo, su kuriuo patiekiami kukurūzai. Ir, žinoma, tinkamame šviežių kukurūzų paruošime. Kepimui rinkitės jaunas varpas su švelniais žaliais lapeliais ir šviesios spalvos grūdeliais, kurie išspaudus išskiria sultis. Subrendę kukurūzai būna sodrios geltonos spalvos ir tankūs branduoliai. Nuo spragėsių brandos priklauso kepimo laikas, kuris gali svyruoti nuo 15 iki 60 minučių.
Žingsnis 1
Kukurūzus kepkite folijoje. Į sviestą įberkite druskos ir išmaišykite. Apvoliokite kukurūzų burbuoles sūdytame svieste. Kiekvieną suvyniokite į foliją. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepkite kukurūzus 20-25 minutes.
Žingsnis 2
Kol kukurūzai verda, paruoškite padažą. Į puodą sudėkite kietąjį, mėlynąjį ir lydytąjį sūrį. Supilkite grietinėlę. Įmaišykite papriką ir juoduosius pipirus. Pašaukite ant silpnos ugnies. Leiskite sūriui išsilydyti, išmaišykite.
Kategorijos