Publikavimo data: 2025-08-18
Kukurūzai ir kalendros
Skaniai paruoštų kukurūzų paslaptis - jų šviežumas ir geras pagardinimas. Geri kukurūzai yra tvirti, o jų grūdai šviesiai geltoni ir tvirtai sulipę. Kukurūzus galima ruošti įvairiais būdais, pavyzdžiui, su kalendra ir aitriosiomis paprikomis.
Žingsnis 1
Paruoškite aštrų aliejų. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį aliejų, aitriąją papriką ir kalendrą. Pagal skonį pagardinkite druska. Šį mišinį sudėkite į maistinę plėvelę ir susukite į kepaliuką. Padėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui.
Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Kukurūzus kepkite ant grotelių. Vienai pusei prireiks maždaug 4 minučių. Patiekite su paruoštu sviestu.
Kategorijos