Kukurūzai ir kalendros pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kukurūzai ir kalendros

Skaniai paruoštų kukurūzų paslaptis - jų šviežumas ir geras pagardinimas. Geri kukurūzai yra tvirti, o jų grūdai šviesiai geltoni ir tvirtai sulipę. Kukurūzus galima ruošti įvairiais būdais, pavyzdžiui, su kalendra ir aitriosiomis paprikomis.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzai ir kalendros Žingsnis 1
Paruoškite aštrų aliejų. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį aliejų, aitriąją papriką ir kalendrą. Pagal skonį pagardinkite druska. Šį mišinį sudėkite į maistinę plėvelę ir susukite į kepaliuką. Padėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui.

Žingsnis 2

Kukurūzai ir kalendros Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Kukurūzus kepkite ant grotelių. Vienai pusei prireiks maždaug 4 minučių. Patiekite su paruoštu sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos