Kukurūzai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kukurūzai keptuvėje

Kepti kukurūzai su česnakais, svogūnais, sūriu ir majonezu tinka ir kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo, ir kaip užkandis. Patiekalas paruošiamas pakankamai greitai, o su ingredientais galima eksperimentuoti. Pavyzdžiui, vietoj šaldytų kukurūzų galite naudoti konservuotus kukurūzus, vietoj fetos - fetos sūrį, o vietoj majonezo - neriebią grietinę arba graikišką jogurtą. Kepimui vietoj sviesto taip pat galite naudoti alyvuogių aliejų, o laimo sultis pakeisti citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Susmulkinkite česnako skilteles, svogūną ir žoleles. Sutrinkite fetą.

Žingsnis 2

Kukurūzai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kukurūzus ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 14-15 minučių, kol paruduos. Sudėkite česnaką ir kepkite dar 2 minutes. Tada viską perkelkite į salotinę. Sudėkite fetą, smulkintą svogūną ir kalendrą. Apšlakstykite laimo sultimis, druska, pipirais, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos