Publikavimo data: 2025-08-18
Kukurūzai keptuvėje
Kepti kukurūzai su česnakais, svogūnais, sūriu ir majonezu tinka ir kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo, ir kaip užkandis. Patiekalas paruošiamas pakankamai greitai, o su ingredientais galima eksperimentuoti. Pavyzdžiui, vietoj šaldytų kukurūzų galite naudoti konservuotus kukurūzus, vietoj fetos - fetos sūrį, o vietoj majonezo - neriebią grietinę arba graikišką jogurtą. Kepimui vietoj sviesto taip pat galite naudoti alyvuogių aliejų, o laimo sultis pakeisti citrinos sultimis.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Susmulkinkite česnako skilteles, svogūną ir žoleles. Sutrinkite fetą.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kukurūzus ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 14-15 minučių, kol paruduos. Sudėkite česnaką ir kepkite dar 2 minutes. Tada viską perkelkite į salotinę. Sudėkite fetą, smulkintą svogūną ir kalendrą. Apšlakstykite laimo sultimis, druska, pipirais, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos