Kukurūzai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kukurūzai orkaitėje

Kukurūzus galima virti, troškinti, kepti orkaitėje arba kepti orkaitėje. Kepant orkaitėje geriau išsaugomos visos naudingosios produktų savybės. O kukurūzuose gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios normalizuoja virškinimą, greitina medžiagų apykaitą ir stiprina imunitetą. Maistui ruošti rinkitės jaunus kukurūzus, jie skanesni ir sultingesni.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzai orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite sviestą, česnaką, petražoles, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Kukurūzai orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Apšlakstykite kukurūzų burbuoles padažu, kiekvieną burbuolę suvyniokite į pergamentą, tada į foliją. Sudėkite kukurūzus ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę. Po to kukurūzus išimkite iš orkaitės ir atsargiai išvyniokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos