Publikavimo data: 2025-08-20
Kukurūzai orkaitėje
Kukurūzus galima virti, troškinti, kepti orkaitėje arba kepti orkaitėje. Kepant orkaitėje geriau išsaugomos visos naudingosios produktų savybės. O kukurūzuose gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios normalizuoja virškinimą, greitina medžiagų apykaitą ir stiprina imunitetą. Maistui ruošti rinkitės jaunus kukurūzus, jie skanesni ir sultingesni.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite sviestą, česnaką, petražoles, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Apšlakstykite kukurūzų burbuoles padažu, kiekvieną burbuolę suvyniokite į pergamentą, tada į foliją. Sudėkite kukurūzus ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę. Po to kukurūzus išimkite iš orkaitės ir atsargiai išvyniokite.
Kategorijos