Publikavimo data: 2024-01-02
Kukurūzai pomidorų padaže receptas
Kukurūzai yra vienas populiariausių produktų. Iš jų gaminami miltai, gėrimai, popkornai, jie valgomi švieži, virti, konservuoti. Daugelis pasaulio virtuvių turi savo nacionalinių receptų iš kukurūzų. Taip yra dėl to, kad kukurūzai duoda didelį derlių, juos auginti yra pelninga. Be to, kukurūzuose gausu naudingųjų skaidulų, juose taip pat yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų (26 Mendelejevo lentelės elementai). Kukurūzai gali tapti neįprastu garnyru, ypač kartu su pomidorų pasta. Receptas labai paprastas, o skonis įdomus.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite svogūną 1-2 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksinis.
Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite kukurūzus, pomidorų pastą, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 4
Kepkite dar 3-5 minutes, kol iškeps, prieš baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus. Patiekalas paruoštas.
Žingsnis 5
Kukurūzus pomidorų padaže papuoškite smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos