Publikavimo data: 2025-08-20
Kukurūzų, brokolių ir saldžiųjų paprikų troškinimas
Sauté - prancūziškos kilmės patiekalas. Pats žodis verčiamas kaip "šuolis". "Sauté" - tai daržovės, mėsa, žuvis ir kiti produktai, kurie aliejuje šokinėja veikiami aukštos temperatūros. Todėl turinį reikia nuolat maišyti ir net mėtyti, kad jis nesudegtų. Paruoškite paprastą kukurūzų, brokolių ir saldžiųjų paprikų padažą. Jei viskas bus atlikta teisingai, daržovės bus sultingos, apetitą žadinančios, su rausva plutele. Patiekalą kepkite keptuvėje storomis sienelėmis.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite kopūstais. Pirmiausia peiliu pašalinkite šoninius kopūsto lapus. Tada atsargiai atskirkite gūželes vieną nuo kitos. Įsitikinkite, kad jie visi yra vienodo ilgio ir dydžio. Didesnius žiedynus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Paruoškite troškintus kukurūzus, brokolius ir saldžiąsias paprikas. Keptuvę statykite ant didelės ugnies, supilkite aliejų. Paprikas pakepinkite 2-3 minutes. Supilkite brokolius. Maišydami kepkite 5-7 minutes. Sudėkite česnaką, provanso žoleles ir kukurūzus. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Dar minutę palaikykite ant viryklės.
Kategorijos