Publikavimo data: 2025-08-17
Kukurūzų ir salotų salotos
Salotos priklauso šviežių salotų grupei. Jose nėra rūgščių ar karčių medžiagų. Šios salotos, pagardintos alyvuogių aliejumi, būtinos Viduržemio jūros regiono virtuvėje. Salotų lapuose yra mažai kalorijų ir labai daug vitaminų. Jais galima gardinti bet kokį patiekalą. Salotos kartu su kukurūzais sukuria lengvas ir skanias salotas.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite vištieną, kol ji taps auksinė. Papriką supjaustykite griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Atskirame inde sumaišykite vištieną, svogūną, papriką ir kukurūzus. Salotų lapus sudėkite į serviravimo dubenį. Ant jų sudėkite vištieną ir daržoves. Pagal skonį pasūdykite. Užpilkite natūraliu jogurtu.
Kategorijos