Kukurūzų ir upėtakių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kukurūzų ir upėtakių salotos

Salotos su kukurūzais ir upėtakiais - ryškaus skonio ir išvaizdos patiekalas. Salotoms geriau rinktis šiek tiek sūdytą upėtakį. Jis pasižymi subtiliu, švelniu skoniu, kuris puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis. Marinuotas raudonasis svogūnas suteikia salotoms lengvo pikantiškumo, o konservuoti kukurūzai - malonaus saldumo. Dėl sveikų ingredientų ir grietinės padažo šias salotas pagrįstai galima laikyti dietinėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzų ir upėtakių salotos Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Marinuokite svogūnus. Tam jį smulkiai supjaustykite, pabarstykite žiupsneliu druskos ir cukraus, užpilkite actu ir augaliniu aliejumi. Palikite marinuotis 15 minučių. Pomidorą supjaustykite kubeliais, agurką - griežinėliais. Upėtakį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Kukurūzų ir upėtakių salotos Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite paruoštus ingredientus: upėtakius, pomidorus, agurkus ir marinuotus svogūnus. Iš kukurūzų skardinės išpilkite skystį ir sudėkite grūdus prie žuvies ir daržovių. Įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos