Kukurūzų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kukurūzų paštetas

Kukurūzų paštetas gaunasi neįprastas, apetitiškas ir skanus. Jei šį paštetą užtepsite ant duonos, tortilijų ar avižinių miltų blynų, gausite įdomų pusryčių ar užkandžių variantą. Patiekalui galima naudoti ir konservuotus kukurūzus, ir šviežius, prieš tai juos išvirus. Rezultatas bus vienodai malonus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzų paštetas Žingsnis 1
Paruoškite pašteto ingredientus. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir maždaug 5 min. pakepinkite svogūną. Nusausinkite kukurūzų skardinę ir sudėkite grūdus į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Kukurūzų paštetas Žingsnis 2
Paruoškite paštetą. Kukurūzų branduolius sudėkite į maišytuvo dubenį. Į juos sudėkite kepintus svogūnus, pomidorų pastą ir majonezą. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Plakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos